Automatiser dig selv med Lifehacker Texter

Jul 02, 2009 No Comments by

Lifehacker Texter

Hvis du bruger meget tid på computer, vil du opdage at du skrive nogen sætninger ofte. Det kan være sådan noget som: “Venlig hilsen Blah“, eller din adresse. Det er meget forskellige fra person til person. Det kunne være rigtig smart, hvis computeren kunne skrive det i stedet for dig. Det vil sparer både tid og tastetryk.

I word findes det allerede, men det er dog lidt besværligt at tilpasse det til ens egne behov, derudover kan du heller ikke bruge det andre steder end i Microsoft Word.

Men løsning kommer fra hjemmesiden Lifehacker.com. De har lavet det rigtig smarte program som hedder Texter. Det er et meget simpelt program, hvor du forinden har bestemt hvilke genvej texter skal rette.

Lifehacker texter

Lifehacker texter

Lifehacker Texter eksempel:

Jeg har for eksempel selv oprette så når jeg skriver, “mail” og derefter trykker [Tab], så skrifter den mail ud med [email protected] Super smart! Jeg slipper for at tjekke at emailen er skrevet rigtigt og for at ramme knapperne rigtigt for at skrive @.

Download Texter

Texter findes desværre kun til Windows og kan downloades på lifehackers hjemmeside. Det er for at sikre at du altid har den nyeste og bedst fungere program. Download Texter nederst på siden på Lifehacker.

Du kan desuden læser mere inden på deres side. Lifehacker kan desuden meget mere en bare at rette ord. Den kan også sende taster, som f.eks. Enter og Shift. Det kan bruges til at lave et automatisk login til en hjemmeside.

Texter i action

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xtXZQsr1M2A[/youtube]

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar