Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Ad-Aware i hidtil bedste version

Jan 21, 2009 No Comments by

AdAware nye programNu er det rigtig populære program, Ad-Aware, som fjerne spyware og malware fra computeren, udgivet deres hidtil bedste version, som slår alle konkurrenterne!

Den skulle efter firmaets egen blog:

  • Bruge 74% mindre ressourcer
  • Kun bruger 18% af CPU’en under Scan – Næste 60% mindre end den forrige version.
  • Scanne 36 MB i sekundet. Det hurtigste blandt konkurrere programmer.

Programmet har også fået nyt udseende, samt forskellige andre features.  Ad-Aware kommer desuden i forskellige version, hvor den gratis indeholder nok til den normale bruger, hvis han har et antivirus program ved siden af.

Jeg har selv været glad for at bruge Ad-aware i starten, dengang der ikke var så mange antispyware programmer, men det fulgte ikke rigtigt udviklingen, som de andre programmer tog. Lige nu er Spybot mit fortrukne antispyware program, men nu vil jeg teste programmet her, og se hvordan det klare sig.

Du kan læse Lavasoft indlæg her om deres program.

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar