Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

8 gratis antivirus til Vista

Jan 26, 2009 1 Comment by

Beskyt din computer med antivirusMangler du et gratis antivirus til Vista? Her er der samlet en liste over en række gratis antivirus programmer, som fungere perfekt med Microsoft Vista. I dag fungere næste alle antivirus programmer med Vista, men det kan være et problem at finde et godt, samt gratis antivirusprogram.

Det er vigtigt når man vælger et gratis antivirus program, at der kommer opdateringer af viruslisten rimelig ofte. Det er der nød til med den udvikling vi har i dag, hvor der dukker nye varianter af virusser op og bliver spredt i løbet af få timer.

Hvilket af programmerne er bedst?

Det er typisk spørgsmålet, som mange stiller rundt omkring på nettet. Det er ikke et nemt spørgsmål. De forskellige programmer har hver deres fordele, så det er svært at udpege, hvilket er bedst. Dog er et godt valg, AVG antivirus, da det er et meget stabilt program, som rigtig mange brugere verden over har valgt, som deres antivirus program.
Nogen gange kan det godt minde om den snak om, hvorvidt Coca Cola eller Pepsi er bedst! Det er svært at svare på, for der er ikke noget rigtigt svar.

Listen over de 8 gratis antivirus

Listen her, er en oversigt over de forskellige antivirus programmer, som er seriøse samt at de er gratis. Prøv at se de forskellige sider, og find ud af hvilket program du bedst synes om.

Hvilket program bruger du som antivirus program?

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Simon says:

    God guide og fed side du har. Prøver selv at få en side med lidt hjælp til brugere op og stå på http://www.gratis-anti-virus.dk

    Go’ dag

Skriv en kommentar