Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

5 bedste steder at sælge din brugte computer

Jan 16, 2009 3 Comments by

Sælg din computerHvis du gerne vil sælge din brugte computer, kan det være lidt svært at finde de bedste steder. Det hjælper jo ikke så meget at skrive en fin annonce, hvis der ikke er nogen mennesker der ser den. Derfor kan det være godt at poste et indlæg i et af de computerforum vi har rundt omkring på nettet.
De fleste forum har et Køb/Salg sektion, hvor man gerne må sælge sit brugte udstyr. Så man skal huske at placere det i den rigtig kategori.

Mit bedste råd er at du skriver en rigtig god beskrivelse af det du gerne vil sægle i et Word dokument, sørger for at du har nogle gode billeder. Derefter prøver du at sætte dem ind på alle de 5 nederstående sider og jeg vil næsten garantere dig at du får solgt din computer!

Sælg din computer på disse steder

Den Blå Avis
Dette er danmarks største annoncesite. Den blå avis tiltrækker mange besøgende hver dag, men ofte kan man godt forsvinde i mængden af annoncer. Det er dog helt klart et godt sted at starte og da det er gratis er det bare at prøve.

Tweakup
Siden er meget bygget på det indbyggede forum, samt de forskellige guider til hvordan man styler sin computer. Denne hjemmeside er rigtig god, hvis du skal sælge hardware, da det er hovedsagelig det de besøgende er interesseret i.

HardwareOnline
Denne computer site satser meget på forumdellen, hvilket kan være en fordel for dig når du skal sælge din computer. Dit indlæg kommer på forsiden, så chancen for at dit indlæg bliver set er meget stor.

Newz
Denne hjemmeside er en nyhedsite omkring teknologi og computer. Igen en god side, med mange besøgende om dagen. Hjemmesiden er meget brugervenlig og et meget aktivt community

Tweak
Hjemmeside her omhandler test og nyheder omkring hardware. De har et aktivt forum, hvor der er et godt sælg/køb sektion. Et klik værd i hvert fald.

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

3 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

 1. kaffek says:

  Hej – rigtig fin hjemmeside du har dig her, kigger på den jævnligt.

  Vil lige nævnte at køb/salg af hardware på http://www.hol.dk er rigtig aktivt og værd at besøge hvis man vil sælge eller købe noget hardware.

  Skriver det ikke fordi jeg på nogen måde har “aktier” i siden, men kigger der selv en del fordi det netop er så aktivt.

  • Kevin Simper says:

   #kaffek

   Mange tak for din rigtig fine kommentar! Det er fedt, når nogen kan lide det man har lavet! ;-)

   Ja, Hardware Online er en rigtig god side! Der er masser af hjælp, hvis man har et problem med sin computer!

 2. Amalie K. says:

  Ville bare lige sige tak for tippet til “de 5 bedste steder at sælge sin computer” :) !
  Ser ud som en super hjemmeside, du har fået lavet dig her.

Skriv en kommentar