Læs om Fremtidens Internetvirksomheder før de bliver Kendte

Sep 25, 2011 No Comments by

Jeg synes det er rigtig spændende at læse om nyopstartede internetvirksomheder, som har fundet på en smart måde at løse nye problemer eller bare kan tilføje værdi til vores liv.

Der findes allerede en række blogs, som techcrunch, der skriver om nye internetvirksomheder, eller startups som man også kalder dem. Jeg synes dog disse nyheder godt kan blive lidt kedelige fordi de ikke er skrevet af den person, som virkelig tror på ideen, men derimod en blogger som “bare” videreformidler informationen. Desuden er bliver de små og spændende startups gemt i mængden af store virksomheder, der har modtaget mange penge i funding.

Hacker news

Derfor kan jeg godt lide at følge hjemmesiden Hacker News. Der kommer rigtig mange spændende indlæg fra mennesker, som har en god ide, men som hele verden ikke kender til endnu. Desuden så er de fleste af personerne rare, som gerne vil hjælpe andre personer med at give feedback på deres startup.

Siden er lavet sådan så de mest populærer historie er øverst på forsiden, og langsomt som tiden går falder de længere ned til fordel for nye spændende nyheder. Nyhederne er et mix af spændende hacks af forskellige gadgets, blogpost omkring intressante ting.

En historie på forsiden nu, er om en mand som startede med at spille Quake og blev så opslugt af det at han begyndte at lave Baner/levels til spillet. Han havde et normalt job, som kede ham og om hvordan han nu idag er har et job som spil designer. How Quake and my Wife changed my life 

En anden histore som jeg synes er spændende, er hvordan et af de første kendte sociale netværker blev startet, Friendster. Wallflower at the Webparty (nytimes).

Hacker News virkelig inpirere mig til at prøve at lave andre spændende ting og hjælper mig med at få nye ideer, ellers er det bare rigtig god læsning.

Mit spørgsmål til dig er så, hvilken nyhedsside er din favorit?

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar